Helg
02 augusti 2008
Första jobbveckan efter semestern är avklarad, och nu njuter jag av helgen. Underbart att vara ledig två dagar! :)

Sonen har klarat av första veckan av tre på sin sommar-simskola. En riktig intensivkurs: mån-fre i 3 veckor, så 15 ggr på 3 veckor. Han gick ju förra sommaren, och de lär sig otroligt mycket när de simmar varje dag! Denna veckan har det varit perfekt att simma också, med så fint väder. I torsdags följde en kompis till dottern med, så dottern och hon passade på att simma under tiden. Hade tagit med pastasallad som vi åt, och sedan avslutade vi med att bada allihopa. Mysigt!

Mindre mysigt var att dottern precis när vi kom dit blev getingstucken! :(
Fick springa till receptionen för att låna pincett- hela gadden satt nämligen kvar. Dottern reagerar väldigt på myggbett, så man kan bara gissa hur svullen hon kan bli efter ett getingstick. Tack och lov hade jag allergitabletter med i väskan- som hon fick direkt- så det blev inte så farligt svullet faktiskt.

Sonen har redan blivit otroligt duktig på simningen! I början av sommaren kunde han simma 10 m bröstsim- i fredags klarade han vattenprovet: 150 m bröstsim och 50 min ryggsim. Kanonbra! Han har också lärt sig att dyka i från kanten i den djupaste delen i bassängen..minns honom för 2 år sedan när han knappt vågade gå i en bassäng- han var så rädd att få lite vatten på sig. Idag är han ett riktigt vattendjur (till skillnad från sin mamma..fniss), och det är så skönt!

Idag har vi haft besök av min syster och systerdotter. Vi promenerade en liten tur och stannade på ett ställe och åt päronmjukglass. Passade också på att gå en runda på Lindex. Fick köpt 2 handväskor till priset av en (ta 2 reavaror och betal för 1). Ett dopp i poolen blev det också här hemma.

Nu ikväll har vi grillat, och mannen och jag har sett en Irene Hussfilm.

Skrivet av Camilla klockan 23:57 | Permalink |


2 Kommentarer:


  • Skrivet 03 augusti, 2008 00:30, Blogger Gitte

    Visst är det skönt när barnen lär sig simma?? Lilla A var oxå livrädd för ngt år sen, nu i år har han tom börja bada utan sina heliga simglasögon.. samt står o går på händer på botten. MEN hans dröm är nu att kunna dyka från kanten, lite svårt att lära ut i bara badet, när allt liksom sluttar. Ha nu en skön helg, nästa vecka ska nog svalare väder komma o då mår du kanske bättre så att du inte får migrän. Jag börjar jobba o det känns helt ok , utvilad MEN har vänt på dygnet o tycker liksom att varför lägga sig nu? kram gitte  
  • Skrivet 03 augusti, 2008 12:01, Blogger Mindi

    Läskigt med getingsticket... hua.

    Men du, är det du eller Thomas som har lekt med bilden? Svart-vit och färg???? :) Bravo!!!!!

    Kram kram
    M I N D I