Långhelg
24 maj 2009
Så härligt det har varit med långhelg. Har ju varit ledig i hela 4 dagar nu! UNDERBART!!! :)
Hela gårdagen och en del av idag har gått åt till röjning av källaren. Nackdelen med att ha en källare är ju att man kan samla på sig allt möjligt skräp, och skräpet bara växer och växer.
Till sist blev det bara FÖR mycket, och jag kände att jag inte stod ut!!
Mannen har ju också varit ledig i helgen, för en gång skull inga fotbollsmatcher- så helgen var perfekt för att ta tag i detta.

Jag älskar ju att slänga- mannen däremot är precis tvärtom. Ska spara på ALLT som kan vara bra att ha, och han tycker det är SÅÅÅ svårt att kasta saker. Det mesta i källaren är ju också hans: högar av papper, pärmar, kläder, prydnadssaker m.m.
Men som vi har kastat denna helgen!! :) Har nästan hunnit med 3 av rummen, och har 2 rum kvar. En god bit på väg alltså! Två turer till återvinningen har vi också hunnit med. :)

Vi har ju inte bara städat och röjt när vi har varit lediga! Har även varit iväg och bowlat med barnen, sett "Hämnden" (Wallander) och "Bröllopsduellen", dottern har haft kompis här både lördag och söndag och så har vi varit hos våra vänner i fredags. Blivit bjudna på god mat och letat på nätet efter stugor på Jylland. Har inte helt bestämt oss än, men vi bokar nog de närmsta dagarna... Just nu lutar det åt en stuga i Lökken på nordvästra Jylland.

Nästa vecka har vi mycket som händer! Har grillkväll på jobb imorgon med personal, barn och föräldrar, på tisdag är det familjefest med picknick med sonens klass, på onsdag ska jag till sjukgymnasten och på fredag ska sonen ha "födelsedagsdisco".
Skrivet av Camilla klockan 20:41 | Permalink |


4 Kommentarer:


  • Skrivet 25 maj, 2009 15:38, Blogger Mamma till flera...

    Visst är det härligt med långhelg!
    Skönt att ha rensat så mycket!  
  • Skrivet 25 maj, 2009 15:42, Blogger Gitte

    Solträff fredagen den 12:e???? Jag o Lena kan.... hon ska höra med W
    kram gitte  
  • Skrivet 27 maj, 2009 20:20, Blogger Mindi

    Jag äääälskar att rensa! Det är tur att vi inte har källare för vi skulle samla på oss massor utav skräp där. Vi ska faktiskt hyra en container i dagarna och röja REJÄLT! :)

    Ja nu är det mycket... hela maj är fullbokad tycker jag. I morgon har stora tjejen friluftsdag hela dagen och på kvällen är det fest på lilla tjejens avdelning på skolan.

    Kramis
    M I N D I  
  • Skrivet 27 maj, 2009 21:44, Blogger Vicki

    Skönt att vara långledig!! Har ni varit på semester på Jylland för ut?

    Vicki