Julen
30 december 2009

Nu har jag varit julledig i en vecka, och som tur är är jag ledig i en hel vecka till! :) UNDERBART!

Vi firade ju jul redan den 23:e dec hemma hos mina föräldrar. Där serverades en massa god julmat och julgodis och så kom ju tomten såklart. Systerdottern Julia fick flest julklappar- ett helt berg av klappar! :) Mina barn är ju så stora nu, så det blir betydligt färre men dyrare julklappar.

På julafton körde vi upp till mannens bror med familj utanför Karlshamn. Ännu mer mat och julklappar! Brukar åka hem på juldagen, men detta året stannade vi kvar eftersom sonen hade hockeycup i Mörrum på annandagen. Det blev en heldag i ishallen: 13 timmar var vi där. Tyckte jag hade tagit på mig ordentligt, men likväl så blev det förbaskat kallt! Frös som en tok!!

Fick sova över ännu en natt hos mannens bror, för strax innan vi skulle köra hem så blev det blixthalka ute..

Söndag eftermiddag var vi hemma igen, och det var sååååå skönt! Såklart drog jag på mig en förkylning efter ishallsbesöket, så inte har man fått njuta så mycket som man hade velat göra av sin ledighet. Känner mig rätt så hängig, är förkyld och har skitont i halsen!! :(


Åkte förbi videoaffären igår och hyrde mig 3 filmer. 2 av dom såg dottern och jag igår: I love you man och Falskt alibi. Gillade båda två! Har kvar den sista filmen" Baksmällan", men det får nog bli en annan dag (man får hyra filmerna i en vecka). Tänkte lägga mig tidigt i dag och läsa..


Har varit iväg ett par omgångar i affärerna nu i juldagarna. Inhandlat underställ, termobyxor och tjocka vantar. Sonen har hemmacup både på lördag och söndag i ishallen här hemma. På lördagen ska jag stå i grillen UTOMHUS i 6 timmar, och 3 timmar på söndagen. Utöver detta så blir det att jag kollar matcherna. Brrr....
Skrivet av Camilla klockan 20:26 | Permalink |


3 Kommentarer: