Imse vimse spindel
31 augusti 2008
Denna spindel har bott i sitt nät på vårt köksfönster(på utsidan) i över en vecka!! Visst ser den läskig ut??
Det är mannen som har varit i farten med sin nya kamera och fotograferat.. Jag och resten av familjen avskyr spindlar, och just denna sommar har det varit så otroligt mycket spindlar..både utomhus och här inne i huset. Örk!

Vilket underbart väder det har varit i helgen!! I dag har jag suttit i solstolen i trädgården och njutit någon timme. Läst en bok. Hade tänkt sitta betydligt längre, men sedan satte jag och dottern igång och rengöra och skrubba vår pool, som ska ner i källaren igen fram tills nästa sommar. Vilket jobb, men skönt att få gjort!

Dottern har haft några kompisar här på eftermiddagen- de har haft vattenkrig i trädgården.
Mannen och sonen har ju varit iväg hela eftermiddagen på fotbollscup. Själv har jag tvättat lite, fortsatt röja här i källaren, lagat middag m.m.
Skrivet av Camilla klockan 19:19 | Permalink |


3 Kommentarer:


  • Skrivet 31 augusti, 2008 20:48, Blogger Gitte

    Fy är det sant??? Den ser tropisk ut?? Du verkar ha laddat batterierna inför veckan o det är bra... kram gitte  
  • Skrivet 01 september, 2008 09:58, Blogger Lena

    Vilken underbar korsspindel ni har utanför fönstret är det en hane eller hona för korsspindlarna lägger ägg på hösten och dom kläcks till våren. Då kanske ni har många små spindlar runt köksfönstret.  
  • Skrivet 01 september, 2008 12:48, Blogger Henriksfält

    Ja det var verkligen en fin spindel ni har. Usch vi behöver verkligen oxå tömma poolen hoppas ha fått lite inspiration av dig till att göra deta.