Fredag igen
16 februari 2007
Fredag igen och ännu en arbetsvecka har gått!! Så skönt med helg igen! Ikväll ska vi bara slappa framför TV:n. Äta egen pizza som jag snart ska göra, och se på Amigo (barnen gillar det), Postkodmiljonären och Let´s Dance. Undras vem som åker ut i dag. Får hoppas på att det är Lasse Brandeby som åker..tycker det är dags nu!

Barnen ligger och sover just nu! Dottern ringde vid halv 2 när skolan slutade och undrade om hon kunde hämta hem lillebror från hans förskoleklass. Det gick ju bra, så slapp han vara kvar i sin förskoleklass ända till 16.15 idag då jag egentligen skulle hämta. En stund senare ringer hon och frågar om hon kan ge lillebror alvedon - han var trött och hade huvudvärk.När jag sedan kom hem så låg båda och sov. De är väl trötta efter skolveckan. Hoppas bara att sonen inte ska bli sjuk igen, som han blev för 2 veckor sedan. Då missade han ett kalas på Andys Lekland. I morgon ska han på kalas på Fun House, och han blir ju jätteledsen om han skulle missa även det!

Är så skönt att barnen börjar bli lite större nu, och att dottern hämtar hem lillebror då och då. Han tycker det är himla mysigt att få gå hem lite tidigare med storasyster också.

I onsdags var det ju Alla Hjärtans Dag!! Dottern hade köpt 4 fina ljusstakar med hjärtljus till oss, som ser ut så här:

Sonen hade gjort Alla hjärtans Dag kort till oss där det stod Till världens bästa mamma/pappa plus att vi fick varsin femtioöring! :) Gulligt av dom! Vi köpte varsin DVD-film till dom plus en stor hjärtformad påse fulla med marshmallows formade som hjärtan.

Fick även en jättefin ljusstake med guldljus av maken, och chokladask av både syrran och mina föräldrar. Inte dumt alls! Fast chokladaskarna ligger och frestar i skåpet hela tiden..och en och annan bit har redan slunkit ner. Inte bra, nu när jag ska vara duktig och hålla igen. Har ju räknat points i 2,5 vecka nu och gått ner 2,8 kg. Men denna veckan går jag väl upp istället! Nåja, får väl ta nya tag igen efter helgen!


Skrivet av Camilla klockan 17:10 | Permalink |


2 Kommentarer:


  • Skrivet 17 februari, 2007 17:53, Blogger ♥ cloudberrie ♥

    Vad fina alla hjärtansdags ljusstakar!

    Lets Dance, Jag håller med dig att det var dags att Lasse skulle ha åkt ur. Men å andra sidan gjorde det inget att Harald fick åka heller ;) Lasse måste ju ha en enorm publik som röstar honom kvar varje vecka. Igår dansade han ju knappt... Här håller vi på Anna, Tobbe & Ebba.

    Trevlig helg!

    Kram från Eva  
  • Skrivet 23 februari, 2007 11:48, Blogger Mindi

    Vilka söta ljusstakar. :)

    Önskar er en fin helg!

    Stor kram
    M I N D I