Tisdag
09 september 2008
Dottern är fortfarande sjuk..väldigt segt..hon har haft feber sedan i torsdags, och det ger inte med sig. Ringde läkaren idag, och har fått en tid till henne imorgon kl 8.30. Säkert är det bara ett virus, men tycker det är bäst att kolla. Dottern tycker det är sååååå långtråkigt att vara sjuk, och så missar hon så mycket i skolan.

Mycket sjukdomar som går nu. Jag och mina 2 kollegor känner oss inte bra heller- går med både halsont och huvudvärk- men än så lyckas vi pallra oss iväg till jobbet med hjälp av alvedon. Diskuterade idag hur det skulle bli om vi alla blev dåliga- vi får nämligen inte ringa efter några vikarier. Känner verkligen att man inte kan bli hemma! Förhoppningsvis blir vi iallafall inte sjuka alla samtidigt. Annars har det varit en rätt ok dag på jobb: inskolningarna börjar bli lite varma i kläderna och är inte lika ledsna. Idag har vi gått förbi stallet och tittat på hästarna, och det gillade verkligen barnen.

Sonen har börjar cykla ute i parken med sina kompisar efter skolan. Är bara en bit härifrån (visserligen över en stor väg, men han går över där), så det är ju inte så långt. Hans mobil var urladdad idag, så han lånade storasysters mobil. Och mobilen fick han INTE med sig hem- någonstans i denna stora park så hade mobilen åkt ur fickan. Gav oss ut alla för att leta. Var inte så enkelt som att vi kunde ringa till mobilen, eftersom ljudet tydligen var avstängt. Enorma gräsytor i parken, men vi hade en enorm tur! Efter ett tag så hittade vi faktiskt mobilen! Chansen att hitta den kan inte ha varit speciellt stor, men idag var turen med oss! :)

Nu har fjärde säsongen av Prison Break börjat! Såg första avsnittet i förrgår, och så fort barnen har lagt sig så ska vi se avsnitt 2. Spännande! Imorgon kväll är det Idol igen. Gillar nya säsongen med nya juryn! Vad tycker ni andra om Idol 2008?
Skrivet av Camilla klockan 20:34 | Permalink |


2 Kommentarer:


  • Skrivet 10 september, 2008 08:28, Blogger Gitte

    Sån tur att ni hitta mobilen.....
    Jag har bara sett ett program av idol hittils o blev faktiskt oxå imponerad av juryn... raka,roliga,charmiga,elaka .Syns på sönd hos lena va?  
  • Skrivet 10 september, 2008 18:00, Blogger ikas

    Vilken TUR att ni hittade mobilen. Jag gissar på att det kanke var dom ytorna vi var på när vi var nere hos er och då förstår jag att ni inte hade mycket hopp om att hitta den.
    Hoppas dottern snart blir frisk igen.
    Hälsa henne från oss!

    Kram kram