Melodifestivalen
24 oktober 2008


Vi har fått biljetter till Melodifestivelens sista deltävling här i Malmö! :) Ska bli superkul!! :) Biljetterna släpptes kl 9 i morse, och en halvtimme senare var de slut..så vi är SÅ nöjda med att vi fick tag i biljetter. Och att vi lyckades få biljetter är ju tack vare min kompis Nettan, som upptäckte att även resebyrån Danmarksspecialisten sålde biljetter. Hon tog ut komp på jobb, och ställde sig i kö en halvtimme innan. Och hon var faktiskt först i kön!

Själv försökte jag komma fram både på telefon och internet, men det var helt omöjligt! Hela familjen ska gå, Nettans familj plus syrran med sambo. Tyvärr får vi inte alla sitta ihop- 8 st får sitta ihop, en får sitta tillsammans med Nettans bror m familj och en stackare får sitta själv. (Rättvisast är väl om vi turas om på den platsen) Men egentligen gör det inte så mycket- huvudsaken är ju att vi får gå! :)

Jag stängde på jobbet idag, 17.30, och efter det har jag inte orkat göra mycket. Legat i soffan och tittat på Idol! Har tyckt lite olika från gång till gång, men nu när det har varit några veckofinaler så har man ändå skaffat sig ett par favoriter. Kevin från Malta är ju bara så bra och söt, och så tycker jag Anna är kanon! Även Alice är bra. Gillade nog Lars bäst i början, men efter idag är jag inte alls lika förtjust. Hur såg människan ut egentligen, och hur sjöng han? Nä, han passar nog bara till en viss typ av låtar.

Imorgon ska mannen jobba extra på dagen. Jag och barnen ska iväg och hitta nya skor. På kvällen ska vi iväg till Nettan på kalas! På söndagen har vi än så länge inga planer alls (förutom sonens fotboll)

Skrivet av Camilla klockan 23:01 | Permalink |


5 Kommentarer:


  • Skrivet 24 oktober, 2008 23:37, Blogger Gitte

    ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jag ville ju oxå gå.... men det kunde man ju glömma.. hm missade även chansen till jesus christ superstar med ola salo. Det får väl bli joe labero med barnen i alla fall. När jag berätta för adam att vi inte fick tag i biljetter idag så sa han- ja men det finns väl tv?? HM.. Har hämtat katten o han är helt underbar, spinner konstant.  
  • Skrivet 25 oktober, 2008 09:57, Blogger ♥ cloudberrie ♥

    KUL! Vi var i fjol när det var i grannstan Kiruna och det var riktigt skoj att se tillställningen live. Så jag är liiiite sugen på att åka till Skellefteå, det är "bara" ca 40 mil ;)

    Igår såg jag Idol för första gången. Kul tema med Abba! Jag gillade Alice och Kevin B (maltakillen från Arjeplog). Men Idol är inte lika spännade i år, jag tror jag är liiiite less på konceptet.

    Ha en skön lördag i solen!
    Kramisar Eva  
  • Skrivet 25 oktober, 2008 21:45, Blogger Fotograferande Maria

    Hej! Oj det låter jätteroligt! Kram Maria  
  • Skrivet 26 oktober, 2008 16:37, Anonymous Anonym

    Hej
    Undrar om du har tid för en solträff den 7/11 hos mig ?

    kram w  
  • Skrivet 27 oktober, 2008 18:02, Blogger Mindi

    Vad roligt!!!! :)

    I år skippade vi det..... känns som att vi inte har gjort annat än farit runt på shower, melodifestivaler mm det sista så det kändes helt ok att skippa det i år. Det gäller att sitta inloggad en stund innan de släpps för att ha en chans att få biljett på Ticknet. :)

    Stor kram
    M I N D I