Dan före doppare dan
23 december 2006


Ja, så var det bara en dag kvar till julafton!! Trodde att vi skulle få tillbringa julafton hemma sjuka..
Började känna mig jättekonstig i onsdags på jobb med halsont, huvudvärk, värk i kroppen och så frös jag. Lyckades ändå jobba onsdag och torsdag, tack vare alvedon.I förrgår natt så blev dottern magsjuk, och kräktes hela natten och morgonen. Vi sov knappt alls, och då fick jag såklart migrän och fick vara hemma från jobbet. Men en dags vila kan göra underverk! Jag mår mycket bättre, och dottern känner sig frisk igen, och har inte kräkt på över ett dygn. Kommit igång att äta också!
Så blir ingen annan magsjuk här hemma, så kan vi komma iväg som planerat imorgon.
Vi ska fira julafton hos mina föräldrar tillsammans med syrran, sambo och deras lilla dotter som nu är 5,5 vecka. Ska bli mysigt!!

Mannen var ledig i går, så han fick iväg och handla de sista julklapparna plus veckohandlade.
Däremot så jobbar han både idag och imorgon fram till kl 15. Ikväll har vi bjudit hit svärmor på middag. Ska göra julmustkycklingen igen - den är bara SÅ god!! Senare ikväll ska vi försöka göra julklappsrim! Brukar inte skriva rim på alla våra klappar, men något rim till var och en vill vi ha. Är kul med rim, men det är inte alltid lätt att komma på något bra rim!

Innan i veckan har jag och barnen gjort lite julgodis. Det har blivit ischoklad och läckerbitar (påminner lite om dajm). Vi har även målat ljus. Barnen håller på för fullt och gör egna julklappar. Så det är mycket hemligheter i huset, och det är sällan man får gå in i deras rum! :) Annars är allt klart här hemma - fick städat nu på förmiddagen -och det är så skönt!

Vill önska er alla som läser min blogg en riktig god jul!

Julkramar från Camilla

Skrivet av Camilla klockan 13:28 | Permalink |


3 Kommentarer: