Kärleksmums
25 november 2006
Nu på eftermiddagen har dottern och jag bakat kärleksmums, ett recept som hon fått i skolan. De har ett bakprojekt i skolan nu i 6 veckor. 4 elever bakar tillsammans hos en elev tillsammans med föräldern varje vecka och bjuder hela klassen på kaka och recept på fredagen. Dessa kakor var SÅ goda enligt dottern, och hon har tjatat på att baka dom. Nu är de klara (blev en hel långpanna), och ska avnjutas efter middagen idag. För att återgå till bakprojektet, så är det dotterns tur att baka hemma hos en klasskompis om 2 veckor. Läraren har gjort uppdelningen så de bakar flickor och pojkar tillsammans. Föräldern som står för bakningen har anmält sig innan på ett föräldramöte. Många föräldrar anmälde sitt intresse- bla jag - men vi andra som inte fick baka får kanske göra det nästa termin. Kul projekt tycker jag - det ingår i deras hemkunskap. Fast dottern tycker det är lite pinsamt att baka med killar, hi hi, ÄNNU pinsammare om det blir att vi bakar här någon gång. Då får killarna absolut inte gå upp i hennes rum! :)

Innan idag har jag och dottern varit iväg på hennes ridning. Mannen körde oss dit innan jobb, så vi fick en härlig promenad hem (tog väl 15-20 min bara) Duggregnade, men det var skönt ändå.
Sonen har haft en kompis här på eftermiddagen, och sedan har han och jag spelat "Vem där? "

Ska snart äta middag och senare se Lilla Melodifestivalen, när Danmark, Norge och Sverige tävlar.Blir väl någon film senare när mannen kommer hem.

Imorgon förmiddag ska sonen och mannen iväg på fotbollsträning. Tänkte strunta i dotterns simning på eftermiddagen, för vi måste iväg och fixa lite ärenden. Hinner ju aldrig nu när barnen har aktiviteterna förlagda på helgerna. Ska köpa ridbyxor till dottern (har ridit i ett par tights innan) och så ska hon prova ut en säkerhetsväst som hon önskar sig i julklapp. Måste också köpa tjocka vantar till båda barnen, de gamla är bortslarvade. Tänkte ta en tur förbi Lindex också och utnyttja kupongen "Handla för 300 kr och få 100 kr i rabatt".

Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner!

Kram


Skrivet av Camilla klockan 18:27 | Permalink |


4 Kommentarer:


  • Skrivet 26 november, 2006 14:41, Anonymous Anonym

    Mums det såg gott ut. Ja dom där aktiviteterna tar mycket tid. Men jag tycker det är bättre än att de inte gör något alls. Fast ibland krockar det och man får prioritera.

    Ha det så gott!!  
  • Skrivet 28 november, 2006 18:37, Blogger ♥ cloudberrie ♥

    Mums vad gott! Vilken kul grej att de ska baka hemma hos varandra, fast jag förstår att dottern tyckte det var lite pinsamt att baka med grabbarna :)

    Vilket fint foto på dottern & hästen!

    Kram från mej  
  • Skrivet 30 november, 2006 18:29, Blogger Mindi

    Åh så gott med chokladrutor. :)
    Lilla dottern sitter här brevid och frågar om vi kan baka det och om vi kan köpa det där spelet också... ;)

    Kram kram  
  • Skrivet 04 december, 2006 21:35, Anonymous Anonym

    kärleksmums! Så gott!!

    Trevlig sida också :)