Fotbollsmatcher och simtävling
03 juni 2007
Idag ringde klockan redan kl 7 på morgonen!! Fy, vad tidigt - iallfall när det är söndag!! Klockan 8 körde hela familjen iväg till sista fotbollsmatcherna för sonen innan sommaren. (var sjätte söndagen i rad för denna fotbollscup). Tre matcher fick de spela, och de vann allihopa! Sonen stod målvakt första matchen, och vilka räddningar han gjorde! Flera mål sköt han också i de andra matcherna, så det var en stolt mamma som tittade på!

Vid 12-tiden bar det iväg till utomhusbadet, där dottern skulle simma i "Knatterace". Hon skulle tävla i 25 m ryggsim och 25 bröstsim. De tävlar mot sig själva och ska ha en viss tid för att få en medalj. Hon har tidigare silvermedalj i ryggsim (0,1 sek var hon sist från en guldmedalj) och i bröstsim brons. De medaljer hon kunde ta idag var alltså guld i ryggsim och silver/guld i bröstsim. Det blåste motvind ute, så tiderna blev inte såpass bra så att hon kunde ta medalj denna gången. Men hon var duktig och kämpade på bra!

Mina föräldrar kom och fikade på vår altan senare i eftermiddags. Snickarna var här ÄNTLIGEN i veckan och la vårt altangolv, och det blev så fint! Har suttit ute och ätit hela helgen.
Så här ser det ut nu:



Tänkte fixa nya altanmöbler i augusti när de börjar sälja ut trädgårdsmöbler. Då brukar man kunna fynda rejält, ibland upp till halva priset. Vill ha något i trä.
Innan midsommar kommer snickarna hit igen, och bygger en nästan 3 m bred trätrappa, från altanen ner till trädgården. Ska bli skönt att slippa balansera på pallen som står nedanför altanen nu.

Nu är det dags för sängen. God Natt!




Skrivet av Camilla klockan 22:30 | Permalink |


3 Kommentarer:


  • Skrivet 05 juni, 2007 08:08, Blogger Malin E

    Åh va härligt att få en altan äntligen.Det är ju underbart att sitta ute på altan och äte osv nu denna tiden på året!!! Jag älskar ju vår trall även om det inte är riktigt klart efetrsom jag vill ha upp 2 väggar mot grannen där nu oxå. =o)
    Fullt upp oxå på helgen ser jag med fotboll och simning.Själva har vi haft ridning och fotboll för båda denna heölgenmen jagvar inte med på något faktiskt.Jag var hemma och städade, jag passade på medans det va tomt hemma...fniss...Nu ärjag ledig i 5 dagar snart och det ska bli skönt.Då ska jag försöka att bara ta det lugnt för en gångsskull!
    KramsiMAlin  
  • Skrivet 06 juni, 2007 12:30, Anonymous Anonym

    Vad härligt att altanen är igång! :) Vi äter ute på altanen hela sommaren, frukost, lunch och middag.. det är såå härligt! :)

    Kram!  
  • Skrivet 07 juni, 2007 23:26, Blogger ♥ cloudberrie ♥

    Vad fin er altan blir! Förstår att du njuter. Man förlänger verkligen dagarna och säsomgen med en sån fin altan.

    Kramar från Eva