Nya altanmöbler
12 augusti 2007
Vad tycks om våra nya altanmöbler? Har letat runt större delen av helgen, och idag hittade vi då dessa möbler på Hulte´ns i Staffanstorp. Bordet är 2 m långt på bilden, men fäller man ut det kan det bli 2,6 m. Så då kan man få plats många runt bordet - precis vad vi var ute efter. Fick allt till reapris, men det kostade en rejäl slant ändå. Tänkte komplettera med fler stolar nästa sommar, dessa positionsstolar(Andys) finns alltid inne. Invigde våra möbler nu ikväll när vi åt god middag: köttfärsbiffar med potatisgratäng.

Barnen var hos mina föräldrar igår under tiden vi tittade runt, och firade deras hund Bastian som fyllde 5 år! :) Det blev bakad potatis och godispåsar, hi hi. När vi kom tillbaka fikade vi med jordgubbstårta. Gott!

På kvällen såg vi på "Sommarkrysset", där Måns sjöng. Han ska syrran, dottern och jag se live nästa lördag på Malmöfestivalen! :)

Är det fler än vi som har så förbaskat mycket mygg? Aldrig har vi varit så myggbitna som de senaste veckorna! Sonen har fullt i ansiktet också! :( Eftersom det är så varmt så sover vi ju med öppet fönster, och varje kväll vid läggdags så får man springa runt och försöka smälla myggor. 20-25 st som flyger runt i rummet är inte ovanligt! Så mannen har varit iväg och fixat någon myggfångare i kväll, i form av en lampa med uv-ljus. Hoppas detta ska hjälpa.

Dags att lägga sig nu. Ny arbetsvecka imorgon!
Skrivet av Camilla klockan 21:25 | Permalink |


7 Kommentarer:


  • Skrivet 12 augusti, 2007 22:42, Blogger Mindi

    Åh så snyggt!!!
    Får man fråga vad det kostade?
    Vi har stora rejäla trämöbler... de är så sköna att sitta i MEN de tar alldeles för stor plats. Så vi har pratat om det att till nästa sommar skulle vi vilja ha något som inte tar fullt så stor plats.

    Vad kul att få se MÅNS... lite avis blir jag allt. ;)

    Kramis
    M I N D I  
  • Skrivet 13 augusti, 2007 22:06, Anonymous Anonym

    Hej Camilla,

    Tack för dina gulliga rader i min gästbok! Så glad jag blir att du tycker om bröllopsbilderna. Hoppas att brudparet också gör det. ;-)  
  • Skrivet 14 augusti, 2007 23:00, Blogger Mindi

    Ah, ja de var jätte snygga de möblerna. :)


    Nu åker vi bort ett par dagar... ses sen!

    Stor kram
    M I N D I  
  • Skrivet 15 augusti, 2007 08:52, Blogger Fotograferande Maria

    Oj vad snyggt! Dynornas färg 'är UNDERBAR!!!!!!!!!!!! Kram  
  • Skrivet 15 augusti, 2007 08:52, Blogger Fotograferande Maria

    Oj vad snyggt! Dynornas färg 'är UNDERBAR!!!!!!!!!!!! Kram  
  • Skrivet 15 augusti, 2007 17:58, Blogger mintid

    Tror minsann att du har samma stolar som vi :)
    HAr inga dynor idom bara. Tycker dom är fina utan med.

    Kram  
  • Skrivet 15 augusti, 2007 21:15, Blogger ikas

    Jättefina!
    Vad fint det har blivit hos er. Skönt att ha altanen klar va? Minns du hur vi satt där ute och pratade om just den i fjol?