Torsdag
08 januari 2009
Skulle ha börjat jobba igen igår, men har sjukskrivit mig denna veckan pga ryggen.
Ryggen är väl ändå på bättringsvägen nu..har fortfarande jätteont...men det känns inte längre som det har "låst sig" och hugger till hela tiden. Däremot känns det fortfarande väldigt spänt och bränner till hela tiden. Har inte fått mycket sömn inatt. :(

Imorgon kl 13 har jag iallafall fått tid till en massör, som kanske kan få loss lite spänningar.

Barnen började i skolan idag efter julledigheten. Dottern kände sig konstig i morse och efter en timme i skolan ringde hennes lärare och frågade om hon kunde skicka hem henne. Hon hade lite feber, hade huvudvärk och ont i halsen. Just nu ligger hon och sover. Mannen kände sig också lite halvkass i morse..kanske blir rena rama sjukstugan här hemma i helgen. :(

Hoppas inte, för våra goda vänner A och J och deras barn skulle komma hem till oss på lördag kväll och äta tacos. Har fått ställa in 2 träffar med dom nu i jul pga att mannen har varit tvungen att ändra arbetstid och jobba kväll istället.

I måndags hade båda barnen fotbollscup. Sonen och mannen åkte iväg på morgonen till en fotbollscup i Staffanstorp. De vann 2 matcher, en blev oavgjord och en match förlorade de. Sonen gjorde 2 mål, så han var mer än nöjd. På eftermiddagen åkte dottern iväg med en kompis till en fotobllscup i S. Sandby. Sista matchen spelades 22.15!! Vilka tider! Mannen och sonen åkte dit på kvällen för att titta. Gick bra för dotterns lag också, de kom 2:a i cupen. Precis innan sista matchen fick de reda på att det brann på skolan, och att de måste ge sig ut från sporthallen direkt efter matchen. Sonen tyckte det var läskigt med branden, speciellt som hans pappa hade sin kamera med och var tvungen att fotografera!!

Läste i tidningen att halva skolan brann ner, och att det ev berodde på att 2 13-åringar lekt med smällare! Hemskt i såfall. Kan faktiskt inte förstå föräldrar som köper smällare till sina barn!!

Skrivet av Camilla klockan 11:59 | Permalink |


5 Kommentarer:


  • Skrivet 08 januari, 2009 17:49, Blogger Vicki

    Var hon på den skolan och spelade cup. Jag hörde också att den hade börjat att brinna men man har inte hört att det var fotbollscup samtidigt.

    Vi var i Side och bodde på nar apart (tror jag det stavas).

    Vicki  
  • Skrivet 08 januari, 2009 18:51, Anonymous Anonym

    Svar till Camilla: Nej, jag har inte kommit in i vardagsrutinerna helt, men snart så... Jag har inte vant mig vid att behöva gå upp så tidigt än.  
  • Skrivet 08 januari, 2009 21:05, Blogger Malin E

    Fy vad otäckt med skolan,man ser hur lätt det är hänt!
    Kul att det gick så bra för dom i fotbollen!
    Kram malin  
  • Skrivet 09 januari, 2009 09:51, Blogger Mindi

    Men fy så otäckt. :(
    Är det dina barns skola???
    Jätte läskigt!!!

    Här vid nyår var det några ungar som hade kastat smällare i vår brevlåda och det låg reklam i brevlådan så reklamen hade brunnit men sen hade det slocknat SOM TUR VAR!!!! Så förbannad jag blir!!!!

    Stor kram

    M I N D I
    =^..^=

    P.S Krya på dig! D.S  
  • Skrivet 09 januari, 2009 15:25, Anonymous Anonym

    En sån underbar vinterbild!!!!!
    Hoppas du får ordning på din rygg!

    Trevlig helg!