Arbetslagen färdiga
19 mars 2008
Tur att denna arbetsvecka är kort- för jag är verkligen helt totalt slut! Jösses vilket jobb det är med att starta upp en helt ny förskola, och då är vi ändå bara i början. Igår hade vi teambuiding hela dagen, och idag har vi haft föreläsning och besök från personalavdelningen. Vidare har då arbetslagen blivit färdiga och det har blivit klart vilka arbetslag som ska vara i vilka lokaler.

Mitt arbetslag har fått den bästa avdelningen! :) Enligt oss iallafall, det var den avdelningen som såg mysigast ut. Arbetslaget blir säkert bra det också - vi känner varandra inte än, men de två jag ska jobba med verkar jättesnälla och trevliga! Och vi är då den enda avdelningen som får barn innan hösten. Vi tar emot 6 barn i april och 5 barn i maj.(1-2-åringar är de allihopa). Resterande barn kommer inte förrän i augusti! Så en del av de övriga kollegorna får förmodligen ut och vikariera på olika förskolor så länge. SÅ himla skönt att slippa det! Just nu håller vi på med alla beställningar..finns ingenting på avdelningarna förutom bord, stolar, en soffa och madrasser till sovvilan. Så allt annat måste beställas snarast. I morgon ska vi bara jobba på avdelningarna, och vi på vår avdelning måste skriva ihop välkomstbrev till föräldrarna/barnen, skriva "Så här ser en dag ut hos oss" osv. Är massor massor att göra! Samtidigt är det ju jättejättekul! Men jag är också jättejättetrött på kvällarna! Orkar inte göra någonting och sover som en stock på nätterna!

Har gått till jobb nu om dagarna! Är perfekt att starta dagen med en 15 minuters promenad till jobb. Fram och tillbaka en vecka blir ju ändå 2,5 timmes promenad. Perfekt för figuren, hi hi. Lite mer motion ska det bli, men det är en bra början iallafall!
Skrivet av Camilla klockan 20:03 | Permalink |


3 Kommentarer:


  • Skrivet 19 mars, 2008 22:01, Blogger Gitte

    Visst är det jättekul att starta ngt nytt samtidigt som det är jobbigt. Nytt o fräscht ska ju också bli mysigt o trevligt...
    Det verkar som just du superpedagogen har fått lite flyt att få den bästa avd, inte behöva hoppa runt som ev de andra osv... Det beror säkert på att du är du!!  
  • Skrivet 21 mars, 2008 07:54, Blogger Fotograferande Maria

    Hej! Oj vad roligt att du börjat på det nya jobbet nu. Önskar dig en Glad PÅsk!!  
  • Skrivet 21 mars, 2008 12:26, Blogger Gitte

    Hej o glad påsk!!!! Mannen börjar på onsd som en snickare allt i allo mer detaljer senarere