Hotellet
26 maj 2008
Gillade Turkiet jättemycket, och vill gärna åka dit igen..men nog inte till samma hotell: Side Hill.
Det är precis nyöppnat efter att de har totalrenoverat hotellet, men allt var ju inte klart. Andra dagen vi var där så fick vi översvämning på vår toalett..när vi kom in där hade det svämmat över på golvet från avloppet, och ut vällde bajs. Örk!

Fick bytt lägenhet, och när vi precis packat upp allt igen så gick strömmen i vår lägenhet. Långt om länge lyckades de fixa det.
Avloppsrören var nog inte ok där, för en dag var det översvämning på damduschen vid poolen..vällde också ut bajsvatten..och en dag från en avloppslucka på vår altan (just när vi satt där och åt lunch).
Värdeskåpen funkade inte som de skulle- först den fjärde som vi fick fungerade. Och de var inte fastspända i vägg eller så, man kunde bara ta dom och gå iväg med dom.
Inget fönster i vårt sovrum, bara en liten lucka att öppna som gick till något schakt och det kom ju in lite luft i allafall..men vet inte om det var därför det var så fuktigt där..vått på golvet, luktade mögel, alla kläder var fuktiga osv. 2 dagar bara rann mina ögon, sved och kliade och bara rann konstant. kändes jättejobbigt..hjälpte först efter dubbel dos allergitabletter (och jag är inte allergisk i vanliga fall)..tror nog det beror på fukten/möglet i lägenheten. Det var mycket sådana smågrejor som gjorde att hotellet inte kändes helt perfekt.

Synd på hotellet, för det är egentligen jättefint.och ett Blue Starhotell. Härlig pool, fin restaurang och bar på taket, jättetrevlig och hjälpsam personal osv. Blir säkert ännu bättre där när de varit igång ett tag, skulle jag tro.
Resan avslutades lite trist också..fast det berodde förstås inte på hotellet. Johanna blev sjuk i torsdags kväll: förkyld och hög feber. Hon låg på rummet och sov halva fredagen och halva dagen i en solstol under parasoll, och så fick vi ta det lite lugnt den dagen vi skulle åka. Ingen solning alls. Trist! Men det var väl tur att det var i slutet på resan och inte i början.
Skrivet av Camilla klockan 19:19 | Permalink |


2 Kommentarer:


  • Skrivet 26 maj, 2008 19:46, Blogger Lena

    ojdåå dom verkade ha verkliga problem med avloppet.  
  • Skrivet 26 maj, 2008 21:22, Blogger Gitte

    men usch fy!!!! Har hört sen tidigare att man varken i turkiet el grekland ska lägga papper i toaletten... kan det vara så att många gör det ändå??
    Du verkar ändå vara pigg på turkiet o det är ju bra..