Tjejträff
15 februari 2009
Eftermiddagen har i dag tillbringats hos en fd arbetskamrat. Vi 4 som jobbade ihop på min förra förskola, brukar försöka träffas med jämna mellanrum. Är jättekul att ses ibland, fika och prata en massa. 3,5 timme idag gick väldigt fort!! Tack tjejer för en trevlig träff! :)

Ja, hela helgen har gått fort. Mannen fyllde ju år i måndags, och igår kväll hade vi kalas här hemma. Inget stort utan svärmor, mina föräldrar och syrran med familj kom.
Även om det inte var något stort kalas, så blir det ju en hel del att förbereda. Handla, städa och fixa mat. Bjöd på tacobiffar, baconinlindad kycklingfile´, hasselbackspotatis och 3 olika såser (ajvar, fetaost och bernaisesås), bananchokladkaka med vispgrädde och en massa godis.
Inte bra för mina points inte..

Vi tittade på Melodifestivalen! Gillade Måns bäst och även Lili & Susie! Om två veckor är det vi som sitter i Malmö Arena och ser sista delfinalen! Ser vi verkligen fram emot!
Skrivet av Camilla klockan 19:42 | Permalink |


1 Kommentarer:


  • Skrivet 15 februari, 2009 20:18, Blogger Gitte

    Titta NU fick du ju äntligen komma till datan.... o uppdatera lite. Jo visst går tiden alltid för snabbt, det känns som om vi aldrig blir klara ........
    Hm, baconlindad kycklingfile, klyftpot hade vi idag!!!!
    bananchoklad kakan lät god,

    Sköt om dig vännen, kram gitte