Äpplen och altanbygge
03 oktober 2006
Idag har vi plockat äpplen i trädgården. Tänker på allt gott man kan göra, såsom äpplekräm, äppelpaj och ugnsbakade äpplen med vaniljsås. Ska nog göra något gott till helgen. Mums!!

Vi har haft snickare här i 2 dagar. Vi har ju hållt på att renovera lite sedan i våras. Vi har bytt alla fönster, bytt fönsterbalkar och fogat om hela fasaden på baksidan (vid altanen). Muraren har varit här och gjort en ny liten mur. Nu har snickarna byggt tak över hela altanen. Thomas ska fortsätta att hacka upp golvet och lägga nytt golv, vi ska sätta upp skjutbara fönster längs hela altanen plus bygga upp en bred trätrappa. Ev göra trädäck nedanför altanen till våren, så att vi kan ha en liten uteplats där också. Känns skönt att vi äntligen har kommit en bit på väg. Det går sakta framåt, men någon gång ska det väl bli färdigt! Är jättenöjda än så länge!

Så här såg det ut innan vi fick upp en ny mur och taket.


Och så här ser det ut nu.


Kommer visa mer bilder sedan på vårt altanbygge!

Skrivet av Camilla klockan 19:34 | Permalink |


3 Kommentarer:


  • Skrivet 03 oktober, 2006 21:36, Blogger Mindi

    Åh är det Ingrid Marie???
    Jag älskar de äpplena!!!!

    Vad fint det kommer att bli. Blir det en helt inglasad alltså? HOPPAS kunna få besöka er framöver och se det i verkligheten. :)

    Kram kram  
  • Skrivet 03 oktober, 2006 22:46, Blogger mintid

    Det blir verkligen skillnad :)!

    Vi har med en inglasad altan som vi använder mycket!! Det utelsuter ju inte att sitta ute om man vill men man förlänger säsongen så mycket.

    Kraaaaaaaam  
  • Skrivet 04 oktober, 2006 22:16, Blogger mintid

    Nej vi har inte någon golv värme men ett värme element som värmer gott :). Dessutom blir det väldigt varmt där eftersom det är söderläge o det håller värmen ganska bra.
    Sambon pratar dock om att isolera golvet mer eftersom det är springor ner till under.

    kram